Om

OM OSS

Vår historia

Alms juridik startade 2010 och har sedan dess företrätt både privatpersoner och företag i olika förhandlingar, tvister och domstolsprocesser.

 

Alms juridik anser att alla ska ha råd med ett biträde varför vi har "max taxa". Det är en i förväg överenskommen summa vilket innebär att både du som privatperson eller företagare vet vad det kommer att kosta för våra tjänster. Detta gör att du kan planera din ekonomi och ha råd med juridisk hjälp

Medarbetare

Alms juridik använder sig av olika jurister vilka är specialister inom respektive område.Vår ägare och huvudansvarig jurist är  ägaren Fredrik Alm, han har en jur.kand och en magisterexamen i arbetsrätt.


Fredrik Alm har även en   teolog kand.* och en master i teologi. Fredriks specialitet är arbetsrätt, migrationsrätt, vårdnadstvister, brottmål och kyrkorätt.

Vi finns där när du behöver oss och tar emot uppdrag i hela Sverige

Vi tar emot förordnade/ Uppdrag av staten, privatpersoner och företag både i Göteborg och Stockholm. Vi kan ta uppdrag i hela landet, men framför allt i Göteborg och Stockholm då vi har filialer där. Välkommen med din förfrågan