Om

Om oss

Alms juridik

Vi är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Ibland kankse hjärtat är lite väl stort. Men det är så vi är. VI vill hjälpa dem som verkligen behöver hjälp och som verkligen vill ha jurister som bryr sig om just dig och ditt ärende. Vi lägger alltid ner vår själ i det vi gör och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dig.


Alla ska ha råd med juridisk hjälp. Vi vet att det finns många som inte berättar vad det kommer kosta. Vi gör tvärtom och säger direkt vad det kommer kosta och kan ibland säga att det kommer "kosta mer än det smakar". Vi är till skillnad från många andra helt öppna med kostnaderna så att du har råd med juridisk hjälp.


Vår personal

Beskriv de personer som bidrar till hemsidan och din idé. Dina besökare kommer att uppskatta att veta mer om er.

Fredrik Alm

Jur.kand.

Jur.mag.

Teol. kand

Master i teologi.

Ylva Wåhlin

Jur.kand

Stor atmosfär

Utmärkt service

Kunskap

Skapa en stor atmosfär är viktigt för oss på almsjuridik. Det innebär att vi jobbar enligt begreppen "delaktighet", "ödmjukhet", som våra stora ledord. Detta för vi tror på en stor gemensam atmosfär är vägen till framgång.

Alla ska som anlitar Alms jurdik känna att de får ett ordentligt omhändertagande och att de känner att de har en jurist som verkligen lyssnar och vill hjälpa. För alms jurdidik är det viktigt att alltid ge en öppen och hjärlig service

Almsjurdik har kundskap i de rättsområden som vi sagt att vi kan hjälpa till med. Andra bolag, kanske inte alltid har de kunskaper som de säger att de har. Den som anlitar Almsjuridik ska kunna känna sig företrädd av en av de bästa på det specifika området.